Hur vet man vilket land respektive turk kommer ifrån?


Kännetecken för Araber:
Araber kommer oftast från Saudie Arabien, Marocko, Dubai, Tunisien, Kuwait, Syrien, Irak osv.
Araber brukar oftast höras från hundra meters håll och klär sig ofta i vita tunikor. Araber har stort av allt, näsa, mun, ögon, huvud och kuk.
Vart kan jag spana på Araber?
På sanddynor, slott med 55 fruar(inget ovanligt alls faktiskt!) eller i en koja gjord av mammas favorit sjal.

Kännetecken för Kurder:
Kurder tror sig ha ett land men egentligen kommer dom från Iran, Irak eller Turkiet.
Kurder älskar att snacka skit om allt och alla inkl deras mamma och syster. Att sprida rykten är som lördagsgodis för dom. Dom älskar också att skryta om allt dom inte har. Dom har långa näsor, platt bakhuvud, väldigt mycket kroppsbehåring, älskar hårgele och sparar alla pengar till en BMW.
Vart kan jag spana på Kurder?
Pizzerior, klubbar, stan(varje dag) och ja kurderna stöter du på i alla sammanhang faktiskt.

Kännetecken för Iranier:
Iranier kommer enbart från Iran dock är dom utspridda över hela världen för att försöka erövra världen.
Iranier är oftast bögar, eller man kan tro det. Dom har buskiga ögonbryn. Ser du den senaste mercan så vet du att det är iranie bakom ratten. Iranierna har oftast kiosker eller pizzerior. Läkare för iranier är som en gud. Iranier har köttiganäsor, 170 för dom är jättelångt och näsoperationer är som att dricka vatten för dom.
Vart kan jag spana på Iranier?
Förutom att dom finns över hela världen så finns dom även på barer och raggar, eller i sina släktflock på picknick och på sjukhus kan du spana på dom.

Kännetecken för Turkar:
Våra käraste turkar kommer från Turkiet, Iran och Azarbajan.
Dom här kära varelserna ser sig oftast som mycket högre än alla andra. Oftast förstår aldrig att när man säger turk menar man invandrare. Det som kännetecknar en turk är att dom alltid går runt som om dom skitit på sig, eller att dom åker runt i en stooor jeep där man inte ser föraren utan bara håret. En turk ser bara ut som en turk, man liksom ser det. Dom har dock häxnäsor.
Vart kan jag spana på Turkar?
En turk kommer aldrig ut från sin bil. Dom kör alltid runt på gatorna, natt som dag. Tyvärr finns dom bara i sina bilar och ingenstans, dom umgås heller inte med NÅGON annan än sitt eget folkslag för att dom är adelsmän vi andra än bönder, remember that!

Kännetecken för Afghaner:
Dessa sötnosar kommer endast från Afghanistan.
Dom här igelkottarna älskar taggigt hår och hårgelen är en trogen följeslagare. Dom bär alltid utan att överdriva vitt på sig, oftast i form av ett par vita jeans. Dom älskar att färga håret, orange helst. Mycket gropar i huden och ihop växta ögonbryn(ofta noppar deras mammor åt dom). I deras kultur räknar man inte kvinnorna som invånare. På afganistans invånarstatistik räknas inte ens kvinnorna med.
Vart kan jag spana på Afghaner?
Dom finns på KFUM, Stan och McDonald's.

Blattar i generellt älskar blingbling och byxor med hål, vita slitningar och många färger. Spetsiga skor är deras best friend.

Kommentarer
Postat av: Anonyma turkarna äger!

Hahahahaha, allt stämmer så jävla bra!

2009-10-30 @ 12:19:02
Postat av: GÖZDE;

HAHAHAHHA !

2010-02-20 @ 23:45:33
URL: http://tturkkk.blogg.se/
Postat av: Kurdiilele

HAHAHHAHA OMG :d

2011-01-13 @ 20:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0